Prima pagină > Nostalgii Urbane > Amintiri din Epoca de Aur Ep. 43 – Comunismul pe Burta Goala

Amintiri din Epoca de Aur Ep. 43 – Comunismul pe Burta Goala

Comunism pe Burta Goala” este o campanie Realitatea TV prin care se reconstituie viata de zi cu zi in comunism prin interviuri cu oameni fel de fel, fosti muncitori, pionieri, soimi ai patriei, UTC-isti, membrii de partid ori dusmani ai poporului.

De 1 Mai Muncitoresc, în anul împlinirii a 4 cincinale de la sfârșitul Epocii de Aur, postul capitalist Realitatea TV anunță cu mândrie revoluționară lansarea unei campanii de propagandă cu amintiri din viața de zi cu zi în Epoca de Aur, campanie intitulată sugestiv: “Comunism pe burta goală”. Până la finele anului, în fiecare lună, foști pionieri și șoimi ai patriei, comuniști și dușmani ai poporului, muncitori și tehnicieni ai construcției socialismului multilateral dezvoltat își vor aminti de viața în comunism. [Citeste mai departe]

Comunismul pe Burta Goala (Sezonul 1)

Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 |
Episodul 8 | Episodul 9 | Episodul 10

Comunismul pe Burta Goala (Sezonul 2)

Episodul 2 | Episodul 3 | Episodul 4 | Episodul 5 | Episodul 6 | Episodul 7 |
Episodul 8 | Episodul 9 | Episodul 10 | Episodul 11

 1. lekfj
  7 aprilie 2013 la 18:34

  adica era foamete?! bine nu ma asteptam ca taranilor sa le fi venit mintea la cap sau sa fi invatat ceva din lumea in care traiesc insa parca este prea mult si insisti in prostie. ce n-au aflat prostii nici la zeci de ani dupa perioada anilor 80 este faptul ca vestul lor iubit unde credeau ei ca ploua cu salam si calci pe parmezan era in criza. ba chiar lovit de doaua ori! odata in 1982 si a doaua oara in 1988 intr-o perioada in care resursele erau mult mai mici decit astazi cind vestul iubit al taranilor inapoiati sta iarasi sa dea faliment.diferenta este ca acum nu mai are de la cine sa fure pt ca tot ce-a fost de ras s-a terminat. pot taranii sa-mi povesteasca cumva de ce pe vremea aia o criza mondiala mai grea decit cea de acum nu trebuia sa aiba repercursiuni asupra romaniei? desigur ca nu vor putea sa motiveze ceva despre care nici macar nu au habar! mai sint si alte amanunte in plus insa taranii in prostia lor care a ajuns sa fie cunoscuta la nivel european nu-si vor schimba „cunostintele”. sa reamintesc ceva care taranilor nu le convine deloc: in 45 81% locuiau in sate primitive pot ca asa au fost conditiile create tot de straini. analfabetismul era de peste 75% iar restul nu aveau mai mult de 4 clase. doar 0,2% dintre sateni reuseau sa-si schimbe viata prin studiu inainte de 45. astia au fost cei cu gura mare in tara dupa 45 iar ce i-a dus pe ei mintea se vede astazi in dezastrul in care au aruncat tara. in spatele lor era o gaura neagra:zero experienta zero cunostinte zero educatie! de la astia nu avea ce altceva sa vina! dar se pling! asta n-au uitat! apoi taranii erau favorizati in comunism unde au dispus de cote pt orice inclusiv locuri la facultate sau functii de conducere. ei taranii erau comunistii, militarii, securistii, gardienii inchisorilor politice etc. orasenii de alta data devenisera o minoritate care a fost izolata total. strusturile societatii de alta data au fost desfintate peste noapte si ridicata o noua „elita” cu stramosi analfabeti. ca asta conteaza se vede astazi cind orice ambasador al vestului este practic un vice-rege. taranul si-a pastrat servilismul traditional fata de straini. ma opresc aici. poate esti taran si nu-ti convine ca voi sinteti bolnavi de-o mindrie aberanta dar care se manifesta numai fata de romanii vostri nu in fata strainilor la picioarele carora va tavaliti. am vazut la tv cum se primesc delegatiile strainilor cu functionari de mina a 4-a!
  ceausescu a gresit dar nu avea de unde sa stie ce va urma. taranii meritau un bocanc in gura!

  • 7 aprilie 2013 la 19:31

   Nu stiu cu cine te certi si pe cine sau pe ce esti tu suparat. Daca citesti mai atent pe pagina DESPRE BLOG vei afla ca acest Blog este APOLITIC. Materialele au fost preluate de pe Youtube si au fost produse de Realitatea TV. Noi doar le-am preluat. Daca vrei sa afli intentia producatorilor te rog sa te adresezi lor. O zi buna.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: