Masinuta cu Pedale Moskvici

Masinuta cu Pedale Moskvici

 1. Alex
  13 septembrie 2012 la 01:36

  Am avut una cand eram mic daruita de tatal meu! Un cadou minunat si unic care mi-a marcat copilaria!!! Era tot verde, identica as putea spune din ce-mi amintesc… Unde as putea gasi una de vanzare?

  • 13 septembrie 2012 la 13:58

   Salut Alex, nu cred ca mai sunt pe piata, poti incerca pe site-urile second hand sau prin targuri si talciocuri. Bafta. Numai bine.

 2. cristian
  20 decembrie 2012 la 23:17

  vreau sa cumpar una !! sunati la orice ora la numarul 0758 ** ** ** sau ma gasiti la croco_madness@yahoo.com indiferent de starea in care se afla..:)

  • 21 decembrie 2012 la 13:17

   Ne pare rau. Ai nimerit gresit aici. Nu sunte in posesia obiectelor prezentate aici pe site. Nu vindem si nu achizitionam obiecte de genul. Pentru mai multe informatii legate de tema Blogului citeste FAQ. Numarul de telefon a fost editat pt ca nu putem verifica autentitatea acestuia. Numai bine.

 3. cristian
  25 martie 2014 la 23:58

  inteleg imi cer scuze insa daca cumva se iveste posibilitatea rog in continuare sa ma contactati croco_madness@yahoo.com. cu stima ma inclin !

  • 26 martie 2014 la 01:35

   cristian, vezi ca nu putem permite afisarea numerelor de telefon pt ca nu putem verifica corectitudinea datelor introduse de tine. Email este permis insa deastfel am si editat postul tau. Multumesc.

 4. Anonim
  4 mai 2014 la 12:17

  eu am una identica, vreau s-o reconditionez si sper sa-i placa si fiului meu. Din pacate nu gasesc un atelier in Bucuresti. Ma poate ajuta cineva? costin00000@gmail.com
  mersi!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s