Prima pagină > Fonoteca Audio > Mari Actori – Momente Vesele cu Amza Pellea Vol.2 (AUDIO)

Mari Actori – Momente Vesele cu Amza Pellea Vol.2 (AUDIO)

Va ofer inca un episod cu Amza Pellea in rolul lui Nea Marin cu povestile lui de la tara din Oltenia.

DESCARCA AICI

 1. stef
  15 martie 2012 la 16:55

  Dupa 90, ist. despre comunism a fost intoxicata sistematic de securistii care au sabotat soc. romaneasca incepand cu 1981. Motivul e lesne de inteles; trebuiau sa puna mana pe toata agoniseala poporului roman.
  S-a trait foarte bine in Romania la vremurile de-atunci; cea mai superioara etapa a confortului social a fost intre 1967-1977,cutremurul din martie al aceluiasi an, a produs mari pagube(2,5 miliarde USD ),mult peste puterea si eforturile de a reface economia si cresterea nivelului de trai.Pentru reconstructie,Ceausescu a imprumutat 9, 2 mld USD, pentru care am platit 17,7 mld USD .DACA S-A TRAIT PROST DUPA 1981, S-A TRAIT DIN CAUZA SECURISTILOR CARE L-AU SABOTAT PE CEAUSESCU SI A BANCII DE DEZVOLTARE MONDIALA, FMI, care stia foarte ca romanii n-au atatia bani.
  Restul se stie …

 2. stef
  15 martie 2012 la 17:02

  Cele mai mari valori culturale au luat nastere sub perioada comunista. Nu sunt un nostalgic,nici pro, nici anticomunist; nu fac politica.
  Am facut o comapratie intre si intre.Cert e ca nu a fost socialism la vreame respectiva,ci un fel de a fi, cum nu e acum capitalism, decat o forma haotica de guvernare a unor gaozari needucati.
  Aceasta perioada va fi catalogata ca fiind o perioada a bufoneriei si golaniadei nationale, restul se vede cu ochiul liber ; ce s-a infaptuit in perioada aceea de comunism,s-a distrus si vandut in asta de catre cei care au sabotat poporul roman,azi miliardarii nostri mondeni si needucati
  De-aici nu vom iesi secole si vom fi un fel de Brazilie europeana multa vreme de-aici inainte …

  • 15 martie 2012 la 21:14

   Trist si foarte adevarate punctele tale de vedere. Cum spuneai si tu lucrurile astea se stiu dar foarte tot mai putini vor sa le cunoasca sau sa le recunoasca. Multi au picat si in capcana intoxaicarii si traiesc o viata mai comoda in ignoranta lor adanca. Noi aici pe blog dorim totusi sa redam partea frumoasa a perioadei de atunci fara nici un fel de intentie ascunsa,subliminala sau conditionata. Numai bine.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: