Prima pagină > Ridicol > Haz de necaz pe timp de Criza!

Haz de necaz pe timp de Criza!

Politicianul PDL-ist Edmond Talmacean, care totodata se poate numi si parlamentar european, reprezentand prin asta interesele romanilor la Brussel, este de parere ca romanii sunt mult prea pesimisti in zilele acestea de criza. El ne sugereaza sa nu mai luam chiar totul in serios si sa facem haz de necaz asa cum a facut-o si el in emisiunea de la Antena 2 respectiv Antena 3. Urmariti imaginile mai jos.

„Romanul a trecut dealungul istorie peste toate aceste hopuri si a invins, ceace trebuie sa facem si in zilele noastre. Iar, eu stiu ca in momentele cele mai dificile romanul a facut haz de necaz.” Edmond Talmacean


Noi mai avem si alte propuneri de acest gen la adresa romanului de rand:
● Ti s-a taiat din salariu sau din pensie? Ia o bancnota de 10 lei si mai adauga tu cu pixu inca cateva zerouri. Nu? Ce au taiat ei adaugi tu.
● Te-ai lovit/ranit si spitalul la care mergeai deobicei s-a inchis? Cauta repede pe internet pe guagal, aaa gagal, aaa gulgel, pardon google un tratament potrivit si trateaza-te singur cu ce ai prin casa. Sau uita de rana, oricum corpul se regenereaza singur. Si daca ai o boala mai grava oricum nici aia din spitale nu te-ar fi salvat.
● Ti-e foame si banii de pensie sau de salariu nu iti mai ajung ? Ai doua optiuni: te culci ca asa timpu trece mai repede sau iti cumperi o revista cu „Good Food” si te uiti la pozele din ea si iti inchipui ca mananci ceace vezi.
● Ti-e foame si nu prea ai bani sa-ti iei o shaorma sau un hamburger dala de plastic de la MacBurger? Eeee, lasa ca mai slabesti si tu nitel si scapi de grasimea adunata iarna si mai economisesti si banii care i-ai fi dat pe abonamentu de la sala de fitness.
● Esti stresat pentru ca banii nu iti mai ajung pentru a plati facturile ? Nu te panica, du-te la banca si imita-l pe Talmacean si cei de acolo iti vor taia toate datoriile vazandu-te atat de optimist si plin de umor.
● Te-ai saturat de Romania si de traiul salbatic din aceasta tara? Eeeee! Lasa ca nici in Coasta de Fildes nu e mai bine la ora actuala, asa ca zi mersi ca nu stai acolo.

pt cei care nu si-au dat seama este necesar sa precizez ca cele scrise mai sus au fost un panflet si o irnonie la adresa acestui domn parlamentar european.

Categorii:Ridicol Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: