Prima pagină > Caterinca > Stres la locul de Munca?

Stres la locul de Munca?

Cu siguranta ati avut si voi parte de o zi mai nefasta la locul de munca. Calculatorul nu merge, se blocheaza, faxul nu mai face nici el fata iar xeroxu’ ori are mereu probleme cu TONER-ul ori ii lipseste mereu hartie. Iata cateva filmulete amuzante care ne arata niste colegi care nu s-au mai putut stapanii razbunanduse pe colegii de lucru si pe obiectele muncii.

„In Europa mai mult de 40 de milioane de oameni sunt afectaţi de stres datorat locului de munca. Stresul la locul de munca este responsabil pentru milioane de zile lucratoare neutilizate in fiecare an si pentru milioane de concedii de boala.”

Sursa: protectiamuncii.ro

 1. Anonim
  21 iunie 2011 la 12:58

  Intentii frumoase in privinta organizarii site-ului, insa trebuie sa mai studiati putin gramatica limbii romane. Greseli de ortografie nepermise.

  • 21 iunie 2011 la 15:18

   Site-ul acesta inseamna 80-90% imagini si 10% text. Daca pe tine te deranjeaza acele greseli ortografice facute din repezeala atunci asta e. Unii stiu insa sa aprecieze esentialul. Nu suntem un site de publicatii, nici ziar, nici revista de la care se poate astepta o gramatica perfecta cu toate ca stim bine in ce hal este batjocorita limba romana pe site-urile unor asazise ziare „serioase”. Deci hai sa ne bucuram de ce avem si sa nu mai cautam nod in papura. Da! Pe acest site sunt greseli ortografice, uneori si greseli la titlurile pozelor, poate uneori pozele nu corespund nici cu subiectul afisat… da se poate

 2. Uwe
  22 iunie 2011 la 00:25

  ma uit zilnic pe acest blog daca a aparut ceva nou (vechi) si sper sa continui tot asa mai departe. cu amintirile din copilarie, dar si celelalte pagini ne-ai adus multe bucurii. pentru acest fapt iti multumesc.persoanei anonime care este deranjata de greselile gramaticale, i-as recomanda sa se uite la unii oameni politici, ce si cum vorbesc. ar mai fi si un cioban vazut zilnic la tv sau chiar o fiica de presedinte. ca sa nu vorbim de multe ziare. dar aici nu politizam ci ne bucuram de aceste lucruri frumoase care ne fac sa ne reamintim cu placere de copilaria si de tineretea noastra.

  • 22 iunie 2011 la 02:38

   Iti multumim ca ne vizitezi si ca iti place ce facem. Voiam sa iti atrag atentia ca au fost urcate si cateva poze noi la niste episoade vechi, adica am facut un fel de UPDATE a unora dintre episoade. De exemplu am adaugat niste Sapunuri de curand la episodul „Igiena si Toaleta” si am mai urcat si reclama veche/noua de la Pepsi si in plus cateva electrocasnice. Deci ai toate motivele sa revizitezi si posatrile mai vechi. Vor urma in curand cateva episoade noi.

 3. silvia
  2 martie 2013 la 15:07

  De unde ai adunat toate ilustratele acestea? Si eu am o colectie intreaga, din toate orasele tarii, unele de la mijlocul anilor ’50, alb-negru. M-am oprit la anii ’90, de fapt, mai sunt ilustrate acum? Nu e un regret, e o intrebare. Pe linga ilustratate, mai am si felicitarile acelea, tipice anilor de mult trecuti: mici cartoane pe care scrie Sincere Felicitari, ori cartoane A6, colorate, cu crengi de brad impodobite cu globuri, cu beteala, cu doua cupe cu sampanie si urarea La Multi Ani!. T
  Trebuie spus ca siteul tau are o valoare documentara, felicitari si multumiri pentru ceea ce faci.

  • 2 martie 2013 la 15:59

   Iti multumesc pt aprecieri. Foarte multe lucruri sunt adunate de pe forumuri, bloguri, site-uri second hand. Numai bine.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: