Prima pagină > Ridicol > Motan convocat pe post de jurat

Motan convocat pe post de jurat

Un motan din Boston/SUA a fost convocat pe post de jurat de catre o instanta americana. Stapana animalului a incercat sa explice ca este vorba de o greseala si ca pisica „nu vorbeste si nici nu intelege limba engleza”. Anna Esposito posesoarea pisicii a redactat imediat o scrisoare adresata Suffolk Superior Crown Court din Boston in care a explicat ca s-a facut o greseala. Doamna Esposito a inclus in acea scrisoare o adeverinta de la medicul veterinar prin care acesta confirma ca motanul este „o felina domestica castrata, cu par scurt”. Oficialii curtii i-au raspuns femeii la scrisoare spunand ca motanul pe numele de Tabby Sal, „trebuie sa se prezinte neaparat” la tribunal in data de 23 martie.

„Sal este un membru al familiei, deci l-am inregistrat la ultimul recensamant la categoria animale, dar acolo, in mod evident, s-a produs o incurcatura. Cand il vor intreba «vinovat» sau «nevinovat»… ce ar trebui sa spuna – miau?” se intreaba ironic stapana pisicii.

Pe de alta parte nu e atat de imposibil ca pisica sa faca parte din juriu avand in vedere ca pe un site al sistemului juridic american se subliniaza ca de la jurati „nu se asteapta sa vorbeasca o engleza perfecta”, deci… IN CATS WE TRUST!!!

Categorii:Ridicol Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: