Prima pagină > Ridicol > O vulpe a impuscat un om!

O vulpe a impuscat un om!

Nu degeaba se spune ca vulpea e un animal viclean si siret. Un vanator din Belarus pare insa sa nu fi auzit de asta si nici ce a urmat sa se intample cand a plecat la vanatoare nu si-ar fi inchipuit vreodata. Toata povestea pare sa fie mai mult o fabula decat o realitate iar cei care au auzit-o au ramas cu gura cascata.

Omu nostru isi incarca arma si pleca intr-o buna zi la vanat de animale. Dupa nu prea mult timp petrecut in padure, o vulpe isi face aparitia. Nu doar o vulpe ci acea vulpe. Vanatorul o ia in bataia pustii si trage. O raneste de la departare si se indreapta catre locul unde se afla prada. Vulpea ranita ramane intinsa intr-un tufis. Vanatorul cu arma inca in mana se apropie de ea cand deodata, nu se stie cum, vulpea sare de pe loc si atinge dispozitivul de armare, care izbeste atat de tare glontul incat pusca sa fie declansata. Prin urmare vanatorul se alege cu o impuscatura in picior iar vulpea reuseste sa scape. Omul se afla acum la spital si probabil inca ca se mai intreaba cum o vulpe a reusit sa-l pacaleasca.

Se pare ca nici zicala „Animalele ranite sunt cele mai periculoase” nu ii este cunoscuta vanatorului nostru din Belarus.

Categorii:Ridicol Etichete:, ,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: