Prima pagină > Ridicol > Facebook dauneaza grav Laptopului

Facebook dauneaza grav Laptopului

Ajunsa la capatul rabdarii o britanica a recurs la niste masuri ceva mai speciale pentru al convinge pe barbatul ei ca petrece prea mult in fata calculatorului mai exact pe binecunoscuta retea de socializare Facebook. Femeia nu a stat mult pe ganduri, a luat o coada de matura si i-a facut calculatorul prietenului zob. Cei doi au ajuns in cele din urma la sediul politiei, intrucat barbatul a luat-o pe prietena lui imediat la bataie.

Femeia pe nume Kimberley Hall sustine ca nu mai putea suporta obsesia iubitului ei pentru Facebook. Vazand ce s-a intamplat cu laptopul lui si mai ales, suparat ca nu mai putea accesa site-ul de socializare, barbatul de 32 ani, tata a 4 copii, a lovit-o pe partenera sa. Acesta a ajuns in fata judecatorilor, fiind acuzat de violenta de catre partenera sa de viata. Initial, barbatul a primit 12 saptamani de inchisoare cu suspendare, aceasta pedeapsa fiind anulata in urma apelului pe care l-a facut.


Sursa Foto: funnypictures.com

Poate ca femeia era geloasa sau poate ca barbatul chiar statea ore in sir in fata calculatorului, lucru ce nu m-ar mira in ziua de azi. In oricecaz concluzia e una: Toate retelele astea de socializare sunt dupa parerea mea o foarte mare pierdere de timp si un mare „bluff”. Paradoxal Facebook a fost infiintat de catre un sociopat. Adica unu care statea toata ziua pe calculator si nu avea contact cu lumea reala si nici nu avea alti prieteni. Ce va spune asta??? Internetul si calculatorul in general este un instrument, si poate fi folosit in mod constructiv sau destructiv lucru’ care depinde numai de cel care foloseste acest instrument. De ce credeti ca Bill Gates „The Godfather of PC” fondatorul fimei Microsoft ii permite ficei sale sa stea maxim 2 ore pe zi in fata calculatorului ?? Oare de ce? Pentru ca viata reala nu se desfasoara in fata Televizorului, Calculatorului sau a consolei de joc. Start thinking outside the Box !!!

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: