Prima pagină > Ridicol > Pun pariu ca… Imi sparg fata

Pun pariu ca… Imi sparg fata

Un accident ridicol s-a petrecut aseara in celebra emisiune germana „Wetten Dass…?” tradus in limba romana „Pun pariu ca…” o emisiune la care participa 5-6 candidati cu propiile pariuri, invitatii si publicul fiind nevoiti sa ghiceasca daca acestia vor reusi sa realizeze cu succes sau nu ce si-au propus. In cazul candidatului care urmeaza a fost vorba de un pariu zic eu oarecum stupid si lafel de periculos. Candidatul sustinea ca poate sari cu ajutorul unor „Powerisern” legate la picioare peste masinile ce se indreapta frontal catre el si nu doar asa cu o saritura simpla ci cu o saritura prin rotatie peste cap. Vorba lunga saracia omului , uitati-va singuri ce a iesit.

Explicatia e foarte simpla. Barbatul care, am uitat sa mentionez este de profesie „Cascador” a ratat momentu potrivit si a sarit mult pre tarziu fiind obligat sa puna mainile in fata pe parbriz pentru a se sprijinii si a evita sa nu dea cu capu de acesta. Asta a dus la acceleratia corpului si totodata a miscarii de rotatie. In urma accidentului emisiunea a fost imediat intrerupta iar victima transportata de urgenta la spital.

UPDATE: Medicii sustin ca tanarul cascador de 25 de ani si-a fracturat grav coloana cervicala si v-a ramane pe viata paralizat.

Motivul accidentului

Sursa Foto: ddp

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: